Share:

DZHF Academy

Engineering huis- en gebouwautomatisering (start okt 2024)

(crebo 25919 Technicus Engineering, keuzedeel K0804)

Dit keuzedeel biedt een diepgaande verkenning van huis- en gebouwautomatiseringssystemen. Hier leer je alles over het ontwerpen van op maat gemaakte systemen waarbij de klantvraag centraal staat. Je krijgt praktische ervaring in het in bedrijf stellen van deze systemen en het efficiënt verhelpen van storingen. 

Ons lesprogramma wordt verzorgd door een professional uit het bedrijfsleven en een docent van het Da Vinci College, wat zorgt voor een unieke mix van praktijkervaring en theoretische kennis.

Het lesprogramma bestaat uit 2 modules van ieder 3 dagen. Na afronding van dit keuzedeel, krijg je de mogelijkheid om een examen af te leggen, wat kan leiden tot een officiële erkenning en mogelijk vrijstelling voor andere modules.

Grijp deze kans om je kennis en vaardigheden uit te breiden en een stap vooruit te zetten in de toekomst van duurzaam bouwen!

Startdatum: Vrijdag 4 oktober 2024
Locatie:    Duurzaamheidsfabriek, Dordrecht
Duur:     3 weken (1 dag per week) per module, gehele programma bestaat uit 2 modules. Het is mogelijk om na het volgen van beide modules examen te doen voor het certificaat.  

 

Alle informatie en aanmelden >> 

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry