Share:

Projecten

TechnoHub

Technohub Smart Metrology & Manufacturing

In het programma Technohub Smart Metrology & Manufacturing bundelen verschillende toonaangevende regionale bedrijven en onderwijsinstelllingen en de Duurzaamheidsfabriek kennis op het gebied van big data, digitalisering, cobotisering en virtualisering. Het doel van het programma is om de expertise rondom deze thema’s verder uit te breiden, te verdiepen en beschikbaar te stellen aan medewerkers van de betrokken partners, het bedrijfsleven en onderwijs in de regio.

Het tastbaar maken van expertise gebeurt via onder meer workshops, masterclasses en onderwijsmodules. Daarnaast zetten de partners hun complementaire kennis in om, in de vorm van showcases, innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor bedrijven en maatschappelijke instellingen. Tot slot willen de partners ook meer zichtbaarheid creëren voor technologische innovaties als aanjager voor doorontwikkelingen in het vakgebied.

A&O Metalektro

Technohub Smart Metrology & Manufacturing is gestart op 1 februari 2021, heeft een looptijd van twee jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door A&O Metalektro, het opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. De missie van A+O Metalektro is opleiden, ontwikkelen en groei in de sector bevorderen. Hiervoor biedt A+O Metalektro onder meer vergoedingen, workshops, ondersteuning en advies. Ook heeft de stichting een eigen online platform voor kennisdelen en leren in de techniek: oZone. Lesmodules uit de Technohub zullen ook terug te vinden zijn op dit platform.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry