Share:

Reversed Campus Netwerk

Reversed Campus Netwerk

Stap binnen in de wereld van het Reversed Campus Netwerk, een initiatief van de Duurzaamheidsfabriek, om de broedplaats van innovatie en leven lang ontwikkelen die de regio Drechtsteden-Gorinchem vormt, sterker en beter zichtbaar te maken. Dit netwerk is een levendige gemeenschap waar de nieuwste kennis en technologieën toegankelijk zijn en dagelijks worden toegepast en verfijnd.

Bij elke partnerlocatie binnen het Reversed Campus Netwerk vind je een dynamische omgeving die bruist van de energie en creativiteit. Enthousiaste medewerkers komen hier samen om samen met jonge talenten te werken aan regionale uitdagingen die er echt toe doen. Van duurzame energieoplossingen tot slimme stadsinitiatieven, projecten die zijn gericht op het maken van een tastbaar verschil.

Het Reversed Campus Netwerk biedt contextrijke praktijkomgevingen waar je zowel je theoretische kennis als je praktische vaardigheden kunt versterken. In het netwerk vervagen de grenzen tussen werken, innoveren en leren en ontstaan elke dag nieuwe kansen.

We nodigen bedrijven die een bijdrage (willen) leveren aan innovatie en talentontwikkeling in de regio van harte uit om actief deel te nemen aan dit unieke netwerk. Voor ambitieuze studenten en professionals die hun kennis en vaardigheden willen aanscherpen, is het Reversed Campus Netwerk een springplank naar succes.

Sluit je aan en draag bij aan een duurzame en innovatieve toekomst voor de regio Drechtsteden-Gorinchem. Samen maken we het verschil!

Meer informatie en aansluiten
Wil je meer weten over het netwerk of je meteen aansluiten? Neem dan contact op met Pim Opraus via popraus@duurzaamheidsfabriek.nl.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry