Share:

Projecten

Projecten

Innovatie is een kwestie van slim inspelen op kansen en veranderende behoeften. Dat zie je terug in onze projecten. Soms nemen wij het initiatief, meestal helpen we bedrijven bij het opstarten, managen en opschalen van hun innovatieprojecten.

Wil je een project starten, deelnemen aan een project of ben je bijvoorbeeld op zoek naar de juiste (onderwijs)partners of financiering? Neem dan vooral contact op!

Share:

Data Value Drechtsteden

De Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht heeft met een aantal MKB, die in het Field lab Smart Industry samenwerken, het project Data Value Dordrecht (DVD) gestart met ondersteuning vanuit Kansen voor West 3, Doorontwikkeling Field lab 2.0.

Learner Centered Advanced Manufacturing Platform (LCAMP)

Bedrijven in de maakindustrie maken steeds meer gebruik van innovatieve technologie om hun producten of processen te verbeteren.

>Lees meer

EXAM 4.0

Om de banen van nu en morgen te kunnen invullen, is het belangrijk dat het beroepsonderwijs mee gaat in die ontwikkelingen.

> Lees meer

AD-projecten

Een dag per week werken hbo-studenten in het kader van hun Associate Degree-opleiding in de Duurzaamheidsfabriek aan opdrachten van bedrijven.

> Lees meer

TechnoHub

In het programma Technohub Smart Metrology & Manufacturing bundelen verschillende toonaangevende regionale bedrijven en onderwijsinstelllingen en de Duurzaamheidsfabriek kennis op het gebied van big data, digitalisering, cobotisering en virtualisering.

> Lees meer

OI4 Demonstrator

Op het Flow Center of Excellence in de Duurzaamheidsfabriek is een OI4 Demonstrator gerealiseerd. Met deze Demonstrator wil een groot consortium van internationale partners een impuls geven aan een betere interoperabiliteit in de industrie. 

> Lees meer

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry