Share:

Faciliteiten

Breng je ideeën verder

De Duurzaamheidsfabriek is de plek waar bedrijven – van startups tot wereldspelers – hun innovaties een stap verder kunnen brengen. Van innovatiebegeleiding tot prototype bouw of de eerste stappen naar productie. In onze innovatieve fabriek en de bijbehorende maakhallen zijn diverse productie- en bedrijfsruimtes te huur en een groot aantal faciliteiten beschikbaar – van watersnijders tot 3D-printers en lasrobots. Via het aanwezige onderwijs is er toegang tot een breed spectrum aan kennis en kunnen studenten waar mogelijk ingezet worden bij de uitvoering.

Ook heeft de Duurzaamheidsfabriek een mobiel datacenter op het dak, dat is aangesloten op het hoogwaardige regionale glasvezelnetwerk van Vitrumnet. En vormen we de thuisbasis van het Flow Center of Excellence, dat met de XCaliber flow loop en de Dynamic Maritime Test Facility (DMTF), twee veilige, laagdrempelig toegankelijke ‘real life like’ open ontwikkelomgevingen biedt ter ondersteuning van innovatie- en R&D projecten.

Boven de productievloeren van de ‘fabriek’ is de bovenste, vierde etage van de Duurzaamheidsfabriek ingericht voor ontmoeting en kennisdeling. De verdieping biedt naast open werk- en ontmoetingsplekken ook mogelijkheden voor het organiseren van evenementen, congressen en symposia tot 250 deelnemers.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry