Share:

Nieuws

ZIE2020

Op 15 september hield HI (Holland Instrumentation), het hightech platform van West-Nederland, de eerste bijeenkomst van haar jaarevent ZIE 2020 in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Dit jaar is het thema ‘Mensgerichte Technologie’: technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Door de ontwikkelingen rond corona is besloten ZIE 2020 dit najaar in de Duurzaamheidsfabriek te organiseren op drie verschillende data, om zo het aantal bezoekers beperkt te houden. Daarnaast is ZIE ook online te volgen.

Het verdiepende thema van het ZIE-event op 15 september was ‘Mensgerichte technologie: de toekomst’. Futurist en professor Deborah Nas, was een boeiende gastspreker. Deborah gaf een interessant doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer en thuis. De themasessie ‘Mensen of Machines, waar moet ik in investeren?’ werd verzorgd door Lotte de Groen van TNO en programmamanager van SMITZH. Verder was er voor het eerst in afgelopen half jaar weer de mogelijkheid om te netwerken.

Kijk voor meer informatie over de komende ZIE-bijeenkomsten op 15 oktober en 16 november: https://www.aanmelder.nl/zie2020

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry