Scale Innovation Award

Share:

Nieuws

Wie wint op 13 maart de Scale Innovation Award?

Op 13 maart wordt, tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Duurzaamheidsfabriek, bekend wie de winnaar is van de eerste Scale Innovation Award. 14 kandidaten, verdeeld over drie categorieën, maken kans op de prestigieuze award. De overall winnaar krijgt onder meer het podium tijdens het jaarlijkse ZIE-event van HI Delta!

Regionaal initiatief
Vol enthousiasme is enige maanden geleden gestart met werving van kandidaten voor de allereerste SCALE INNOVATION AWARD. Het initiatief is breed in de regio uitgezet met vele reacties tot gevolg. Bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoekse Waard, Molenlanden en Gorinchem) konden zich inschrijven met hun innovatieve product, dienst, proces of business model. Voorwaarde was dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde en paste binnen een van de drie categorieën:

  • Industrie 4.0 (Smart Industry)
  • Verduurzaming & voortbewegen
  • Zorg & Human Capital

Daaruit zijn uiteindelijk 14 kandidaten voortgekomen die in aanmerking komen voor de Award op 13 maart. De inzendingen worden beoordeeld door een jury van 12 personen met elk een specifieke deskundigheid op het gebied van innovatie in een van de categorieën. De jury staat onder leiding van Leo Stehouwer, o.a. voorzitter van Masterplan Techniek Zuid-Holland.

Prijsuitreiking in de Duurzaamheidsfabriek
De Scale Innovation Award wordt georganiseerd door de Smart Campus Leerpark (SCALE). Het doel van de Campus is om een forse impuls te geven aan de samenwerking tussen bedrijven in en rond Zuid-Holland Zuid door kennis en faciliteiten te delen, samen nieuwe ideeën te ontwikkelen, initiatieven te starten en andere bedrijven aan te trekken die het ecosysteem verder
versterken. De Duurzaamheidsfabriek is binnen de campus de centrale innovatiehub en daarmee dé aangewezen locatie voor de feestelijke prijsuitreiking. Het belooft een mooi event te worden, met veel aandacht voor inspirerende ontwikkelingen en ruim gelegenheid om te netwerken. Restaurant LEO zorgt samen met de horeca-studenten van het Da Vinci College voor de culinaire omlijsting van het event.

Meer informatie en aanmelden via: https://www.scale-innovationaward.nl/

Sponsors
De Scale Innovation Award wil een podium bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en daarmee verdere innovatie stimuleren. Dat kan de organisatie niet alleen. SCALE is daarom trots dat  verschillende organisaties uit het onderwijs, bedrijfsleven en de overheid, de zogenaamde triple helix, dit initiatief ondersteunen. De Scale Innovation Award wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry