Share:

Nieuws

TechnoHub Smart Metrology & Manufacturing deelt zijn kennis!

Kennis delen, kennis vergroten en samen innoveren op het gebied van digitalisering, automatisering, slim gebruik van data, robotisering en simulatie. Dat is het doel van een aantal toonaangevende bedrijven en onderwijsinstellingen in de TechnoHub Smart Metrology & Manufacturing. Inmiddels hebben er verschillende interessante workshops en kennissessies plaatsgevonden. In de agenda of in het overzicht vind u de activiteiten waar u de komende maanden nog bij kunt aansluiten.

Naast de workshops, masterclasses en andere kennissessies, werken de partners ook samen aan interessante cases studies. Daarin combineren ze hun expertise om samen tot vernieuwende oplossingen te komen voor maatschappelijke uitdagingen, of concrete vraagstukken van organisaties.

TechnoHub Smart Metrology & Manufacturing is gestart op 1 februari 2021, heeft een looptijd van twee jaar en wordt mede mogelijk gemaakt door A&O Metalektro, het opleidingsfonds van en voor metalektrobedrijven. De missie van A+O Metalektro is opleiden, ontwikkelen en groei in de sector bevorderen. Hiervoor biedt A+O Metalektro onder meer vergoedingen, workshops, ondersteuning en advies. Ook heeft de stichting een eigen online platform voor kennisdelen en leren in de techniek: oZone. Lesmodules uit de TechnoHub zullen ook terug te vinden zijn op dit platform

Neem voor meer informatie contact op met projectmanager Timon Jongkind.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry