Share:

Nieuws

TechnoHub: nog 4 workshops tot de zomer!

Het TechnoHub-programma draait op volle toeren. Na de eerste reeks workshops en succesvolle TechnoHubDag op 20 april, volgen er tot de zomervakantie nog vier interessante workshops. Inschrijven kan nog!

Gratis workshops
Het gaat tot de zomer om de workshops: Projectmanagement op 3 juni; Cyber Weerbaarheid op 17 juni; Introductie in de Meet- en  Regeltechniek op 24 juni en Requirements op 1 juli. Alle informatie over de workshops is te vinden in de agenda op de Website van de TechnoHub Smart Metrology en Manufacturing. Hou de site in de gaten voor workshops, masterclasses en events vanaf september!

Innovatieve showcases
In de TechnoHub zetten verschillende toonaangevende regionale bedrijven, onderwijsinstelllingen en de Duurzaamheidsfabriek hun complementaire kennis in om innovatieve oplossingen te ontwikkelen. Zij delen die kennis niet alleen via workshops en onderwijsmodules, maar ook in de vorm van ‘showcases’ rond innovatieve oplossingen voor bedrijven en maatschappelijke instellingen. Met deze showcases willen ze ook meer zichtbaarheid creëren voor technologische innovaties als aanjager voor doorontwikkelingen in het vakgebied. Het beroepsonderwijs wordt dan ook nadrukkelijk bij de projecten betrokken. Over de voortgang van de showcases komen we uitgebreider terug in een volgende Update.

Meer weten?

Voor meer informatie over de TechnoHub of met specifieke vragen kun je ook terecht bij projectleider Timon Jongkind op 06 – 39 26 89 51 of via tjongkind@duurzaamheidsfabriek.nl.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry