Share:

Scale Innovation Award

Scale Innovation Award

Op 26 september 2022 wordt de eerste Scale Innovation Award uitgereikt. Bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoekse Waard en Molenlanden) kunnen zich inschrijven met hun innovatieve product, dienst, proces of business model. Voorwaarde is dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde.

Vier thema’s
Heeft jouw bedrijf of organisatie een innovatieve ontwikkeling op het gebied van Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg of Human Capital? Dan kun je deze t/m 7 september 2022  aanmelden voor de Scale Innovation Award 2022. Wanneer jouw innovatie genomineerd wordt door de jury, krijg je een uniek podium om deze te presenteren aan een uiterst relevant netwerk binnen onze regio en daarbuiten. Met de award zijn geen materiële prijzen te winnen, maar het levert je de juiste exposure op om je innovatie verder te brengen. Met jouw deelname open je deuren die anders gesloten zouden blijven.

Deelnameformulier >>

Beoordelingscriteria >>

Bouwen aan een netwerk
De Scale Innovation Award en het proces eromheen zijn zo opgezet, dat iedereen er iets mee wint. Rondom de feestelijke prijsuitreiking worden er verschillende momenten georganiseerd waarop de deelnemende bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de regio kunnen presenteren. Een jury van sleutelfiguren uit de regio heeft de beoordelingscriteria vastgesteld en zal de inzendingen beoordelen.

Meedingen?
Om je innovatieve ontwikkeling aan te melden voor de Scale Innovation Award 2022, vul je dit deelnameformulier in. Het is slim om bij het invullen rekening te houden met de beoordelingscriteria van de jury. Mail het ingevulde formulier én de gevraagde bijlagen vervolgens naar avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl. De uiterste inschrijfdatum is 07 september 2022.

Smart Campus Leerpark
De Scale Innovation Award is een initiatief van de Smart Campus Leerpark. De Award is een middel om een podium te bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en zo ook verdere innovatie te stimuleren. Ook wil de organisatie met de award de verschillende organisaties uit de zogenaamde triple helix, bij de ontwikkelingen van de Campus te betrekken.

Share:

© Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry