Scale Innovation Award

Share:

Nieuws

SCALE INNOVATION AWARD verplaatst naar 13 maart 2023

Vol enthousiasme zijn we enige maanden geleden gestart met de voorbereidingen van de allereerste editie van de SCALE INNOVATION AWARD. En dat hebben we geweten! Het initiatief is breed uitgezet in de regio, met vele reacties tot gevolg. Vanuit het netwerk zijn bijna 40 bedrijven en organisaties genoemd die mogelijk in aanmerking komen voor de award!

Waar de uitreiking van de award oorspronkelijk dit najaar was gepland, is gebleken dat er meer tijd en aandacht nodig is om het proces zorgvuldig te doorlopen en alle randvoorwaarden optimaal in te vullen. De datum van de feestelijke uitreiking van de SCALE innovation Award is daarom opnieuw vastgesteld. Noteer ‘m vast in je agenda!

SCALE Innovation Award 2023

Maandag 13 maart 2023 – 17.00–22.00 uur

Duurzaamheidsfabriek, Dordrecht

Dit betekent dat er ook nog ruimte is voor bedrijven om zich in te schrijven voor de award. Bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoeksche Waard, Molenlanden en Gorinchem) kunnen zich tot eind januari nog inschrijven met hun innovatieve product, dienst, proces of business model. Voorwaarde is dat de innovatienieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde en te plaatsen valt binnen een van de vier categorieën:

  • Industrie 4.0 (Smart Industry)
  • Verduurzaming & voortbewegen
  • Zorg
  • Human Capital

Een twaalfkoppige jury gaat uit deze groep de beste kandidaten selecteren op deze vier thema’s. Meer informatie is te vinden op https://www.scale-innovationaward.nl/

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry