Share:

Nieuws

SCALE INNOVATION AWARD van start

Met veel enthousiasme kondigen we een nieuw initiatief aan: de SCALE INNOVATION AWARD. Innovatieve bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoekse Waard en Molenlanden) kunnen zich nomineren én presenteren! De Award wordt uitgereikt voor vier categorieën: Industrie 4.0 (Smart Industry), Verduurzaming & voortbewegen, Zorg en Human Capital.

Smart Campus Leerpark
De organisatie van de SCALE INNOVATION AWARD wordt opgepakt vanuit Smart Campus Leerpark en het evenement zal in de Duurzaamheidsfabriek plaatsvinden. De Award is een middel om een podium te bieden aan innovatieve ontwikkelingen in de regio en zo ook verdere innovatie te stimuleren. Ook wil de organisatie met de award de verschillende organisaties uit de zogenaamde triple helix, bij de ontwikkelingen van de Campus te betrekken.

Bouwen aan een netwerk
De Scale Innovation Award en het proces eromheen zijn zo opgezet, dat iedereen er iets mee wint. In de aanloop naar de uiteindelijke prijsuitreiking worden er verschillende momenten georganiseerd, waarop de deelnemende bedrijven en organisaties zich aan elkaar en de regio kunnen presenteren. Er wordt een jury worden geformeerd die de criteria vaststelt en ook de inzendingen zal beoordelen. Daartoe brengen ze onder meer ook een bezoek aan de deelnemers.

Tijdspad
Vanaf 7 juni is het mogelijk om je in te schrijven voor de award. Op 26 september zal tijdens een feestelijk event in de Duurzaamheidsfabriek per thema uit drie genomineerden een winnaar bekend worden gemaakt. De vier winnaars krijgen in oktober de kans zich te presenteren. Vervolgens wordt tijdens de ‘Lichtweek’ (14-19 november) de overall winnaar van de SCALE INNOVATION AWARD 2022 bekend gemaakt. Vanzelfsprekend is er bij alle events ook nadrukkelijk ruimte om te ontmoeten, te netwerken en zaken te doen.

De organisatie van de SCALE INNOVATION AWARD wordt gecoördineerd door Arie van den Herik arie@quadraet.nl 06 51508417

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry