Share:

Nieuws

10 februari 2020: Samen Slim

10 februari 2020. 

Innovatieve productietechnologie om sneller, efficiënter en duurzamer schepen te bouwen. Daaraan hebben Scheepswerf Slob, Machinefabriek De Waal en Valk Welding de afgelopen drie jaar gewerkt, samen met fieldlab Smart Industry de Duurzaamheidsfabriek en het ROC Da Vinci College, in het EFRO-project Toegepaste Innovaties Maritieme Automatisering (TIMA)

Op 10 februari delen we in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht de resultaten rond de digitalisering en robotisering van de productie van enkelstuks/maatwerk en rond de borging van vakkennis, de aansluiting onderwijs-beroepspraktijk, de duurzame inzetbaarheid van medewerkers en het aantrekken van een nieuwe generatie jonge professionals.

Het gaat om technische innovaties die direct hebben bijgedragen aan de verbetering van de concurrentiepositie van de betrokken bedrijven. Deze kunnen ook voor uw organisatie van waarde zijn. Ook de manier waarop het innovatietraject is aangevlogen biedt voldoende aanknopingspunten om in uw eigen organisatie nieuwe stappen te maken met innovatie, implementatie, acceptatie en een leven lang ontwikkelen:

  • denken & doen
  • in een intensieve cross-over samenwerking
  • vanuit concrete ontwikkelvragen van de bedrijven
  • samen met het regionale beroepsonderwijs
  • onder begeleiding van een fieldlab smart industry

DOEN
In de ochtend kunnen uw medewerkers in de Duurzaamheidsfabriek ‘hands on’ kennismaken met de innovaties.

DENKEN
’s Middags nemen inspirerende sprekers u mee in de opbrengsten van TIMA en hun relevantie voor het bedrijfsleven, het onderwijs en de slimme maakindustrie.

Lees meer over TIMA en meld u aan!

 

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry