Share:

Nieuws

Nieuws over onze zalen

Sinds een paar maanden is gelukkig de vertrouwde dynamiek weer terug in de Duurzaamheidsfabriek. Met congressen, seminars, events vergaderingen, workshops, trainingen en projecten is iedere dag weer anders. Toch heeft ook de rustige periode die er noodgedwongen aan vooraf ging, iets opgeleverd: het gaf namelijk de gelegenheid om de vierde etage een nieuwe look & feel te geven en de zalen te upgraden.

Door de restyling sluit de verdieping nu meer aan bij de technisch innovatieve uitstraling van de onderste verdiepingen van de fabriek. Bovendien zijn drie van de zes zalen voorzien van audio- en videoapparatuur om hybride vergaderen mogelijk te maken. Deelnemers van je event, workshop, training of vergadering kunnen zo ook online aansluiten. Om je als bezoeker meer overzicht te geven is ook de bewegwijzering verbeterd en zie je nu op een digitaal scherm bij binnenkomst in één oogopslag in welke zaal je moet zijn.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om een of meerdere zalen te huren of naar de veranderingen van de ruimtes? In onze vernieuwde hospitality-brochure vind je alle informatie en krijg je een beeld van de sfeer.

Je kunt ook altijd rechtstreeks contact opnemen met onze Hospitality Manager.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry