Scale Innovation Award

Share:

Nieuws

Laatste dag aanmelden SCALE INNOVATION AWARD

Vol enthousiasme is enige maanden geleden gestart met werving van kandidaten voor de allereerste SCALE INNOVATION AWARD. Het initiatief is breed in de regio uitgezet met vele reacties tot gevolg. Vanuit het netwerk zijn bijna 40 (!) bedrijven en organisaties genoemd die in aanmerking komen. Inmiddels zijn 12 bedrijven definitief aangemeld en nog een aantal aanmeldingen zijn nog in behandeling. Heb je nog een mooie innovatie? Meld je dan vandaag nog aan!

De Scale innovation Award in het kort
Op 13 maart 2023 wordt de eerste Scale Innovation Award uitgereikt. Het is een regionale prijs waarvoor bedrijven en organisaties uit de regio (Drechtsteden, Hoekse Waard, Molenlanden en Gorinchem) zich kunnen inschrijven met hun innovatieve product, dienst, proces of business model. Voorwaarde is dat de innovatie nieuw is en van economische en/of maatschappelijke waarde. Er zijn vier categorieën:

  • Industrie 4.0 (Smart Industry)
  • Verduurzaming & voortbewegen
  • Zorg
  • Human Capital

De inzendingen worden beoordeeld door een jury van 12 personen met elk een specifieke deskundigheid op het gebied van innovatie in een van de categorieën. De jury staat onder leiding van Leo Stehouwer, o.a. voorzitter van Masterplan Techniek Zuid-Holland.

Aanmelden als kandidaat op als sponsor?
De inschrijftermijn loopt tot en met vandaag (31 januari). Mocht je je nog willen aanmelden, maar nog niet al het papierwerk in orde hebben, laat het weten en zorg dat je in ieder geval vandaag nog op de lijst staat! Neem direct contact op met Arie van den Herik via:

Mail:                    avandenherik@duurzaamheidsfabriek.nl
Telefoon:            06 51508417

Je kunt je ook aanmelden als sponsor van de SCALE INNOVATION AWARD. Er zijn verschillende sponsorpakketten, die je de mogelijkheid geven om je relaties uit te nodigen in de Duurzaamheidsfabriek voor het feestelijke event op 13 maart en met elkaar een mooie avond te beleven!

Alle informatie over de SCALE INNOVATION AWARD is terug te vinden op de website

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry