Share:

Nieuws

Kwartaalbijeenkomst Smart Delta Drechtsteden

Op 8 maart vindt in de Duurzaamheidsfabriek de tweede kwartaalbijeenkomst plaats van Smart Delta Drechtsteden.  Smart Delta Drechtsteden is een samenwerkingsverband tussenoverheid, bedrijfsleven en onderwijs  om de regionale ambities te realiseren en de uitdagingen in samenhang op te pakken. De kwartaalbijeenkomst is bedoeld om in dit kader op zoek te gaan naar dwarsverbanden en verdieping.

Kracht van gezamenlijkheid 
De Drechtsteden werken intensief aan het versterken van de sociaal-economische positie van de regio. In de kwartaalbijeenkomst worden deelnemers – ondernemers, bestuurders en raadsleden – uitgedaagd om hierover met elkaar het gesprek te voeren. Ieder vanuit zijn eigen rol, kennis en ervaring om zo de gezamenlijke kracht maximaal in te kunnen zetten.

In vier workshops, onder begeleiding van gemeentesecretarissen als gespreksleiders, gaan de deelnemers verder de diepte in. De uitkomsten van de workshops vormen een bron van inspiratie voor de nieuwe raadsperiode.

We kijken samen naar wat de toekomst ons brengt, waar we op in willen en moeten zetten en waar we als Smart Delta Drechtsteden het verschil maken. We kijken slim samen vooruit!

Aanmelden?
Aanmelden kan heel eenvoudig via deze link.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry