Share:

Nieuws

Innovatiefocus op digitalisering in drie dagdelen

Vrijwel alle maakbedrijven voelen de noodzaak mee te gaan in de steeds verder gaande digitalisering. De wereld verandert snel en stilstand is daarom al snel achteruitgang. Maar waar begin je? En hoe pak je het aan? Een goede eerste stap is het volgen van de workshop ‘Innovatiefocus Digitalisering’ in de Duurzaamheidsfabriek!

Innovatiefocus
Innovatie brengt je bedrijf verder, schept nieuwe kansen en geeft energie. Tegelijk zien veel bedrijven het als een opgave. Vooral omdat het lastig te bepalen is waar je moet beginnen en doordat aanpassingen op één plek vaak veel gevolgen op andere plekken. En voor je het weet heb je een enorm project omhanden.

Toch hoeft dat niet. In drie dagdelen helpen de innovatie-experts van Innovias je met het ontwikkelen van een gerichte innovatiefocus op digitalisering. Aan het eind van de serie beschik je bovendien over een shortlist van concrete digitaliseringsopties voor jouw bedrijf.

Drie personen, drie dagdelen
De workshop-serie ‘Innovatiefocus op Digitalisering’ vraagt een investering van drie dagdelen met in totaal 3 personen van je organisatie. Handig als dat elke keer dezelfde drie personen zijn, maar niet noodzakelijk. Denk bijvoorbeeld aan een directielid, een verantwoordelijke voor productie en iemand van de IT-afdeling. De kosten van de workshop bedragen €3.750,-, waarvan de helft kan worden vergoed vanuit het SMITZH-programma.

Wanneer

22 juni  9:00u – 12:30u focussessie   DZHF
29 juni      9:00u – 12:30u  inspiratiesessie Extern bij fieldlab
6 juli   9:00u – 13:00u  brainstormsessie    DZHF

Interesse?
Wil je met je bedrijf deelnemen aan de workshop-serie? Of wil je eerst meer informatie of past bijvoorbeeld een maatwerksessie beter bij je innovatie-vraagstuk? Neem dan contact op met August Eckhardt van Innovias via august@innovias.nl of 06-40702196

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry