Share:

Duurzaamheid

CO2 neutrale economie

Klimaatverandering, reducering van de CO2-uitstoot, schaarste van grondstoffen en bescherming van natuur en milieu staan wereldwijd hoog op de agenda van overheden en bedrijven. Duurzaamheid is geen ideaal meer, maar pure noodzaak. In de Duurzaamheidsfabriek draait alles om vernieuwende praktische toepassingen van technologieën en ideeën over schone en zuinige productie en producten.
 
Innovatie brengt de regio vooruit
Plannen voor duurzame technologieën worden in de Duurzaamheidsfabriek uitgewerkt naar praktische toepassingen in onder meer de maritieme en energietransitie sector. Vakmensen kunnen zich in de fabriek hun leven lang ontwikkelen en uitgroeien tot professionals in ‘state of the art technologieën’. Met hun kennis en vaardigheden komen ze tegemoet aan de grote vraag naar technologische vakmensen en dragen ze bij aan ontwikkeling van de regio Rijnmond/Drechtsteden tot een sterke, high-tech CO2-neutrale economie.

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek is ingericht voor kennisdeling en ontmoeting. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Het is een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, met volop inspiratie voor uw eigen organisatie. Er is ruimte voor bijeenkomsten van 2-250 personen. Ook zijn op deze verdieping verschillende start-ups gevestigd en is er een koffiebar.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2021 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry