New Age Learning

Share:

Nieuws

Demobus waterstof van New Age Learning 17-21 juni in de regio

New Age Learning rijdt van 17-21 juni door de regio met een bus met trainingssystemen op het gebied van waterstof van Lucas-Nülle. Dordrecht Academy maakt reeds gebruik van deze systemen, omdat ze geschikt zijn om veilig mee te experimenteren. Ook voor bedrijven die stappen willen maken op het gebied van waterstof of andere duurzame energiesystemen, kan het aanbod aantrekkelijk zijn.

Strenge veiligheidseisen
Waterstof wordt gezien als een van de belangrijkste elementen om de energietransitie tot een succes te maken, omdat het ingezet kan worden als energiedrager en brandstof.
Net als bij aardgas komen er verschillende risico’s kijken bij het gebruik van waterstof. Het is namelijk brandbaar en het vraagt strenge veiligheidseisen voor het gebruik en opslag ervan. Bij Dordrecht Academy worden zulke kleine hoeveelheden gebruikt dat het op een veilige manier binnen het onderwijs gebruikt kan worden. Studenten kunnen zo zonder grote risico’s kennismaken met waterstofapplicaties.

Complete leerlijn waterstof
Lucas-Nülle heeft een complete leerlijn ontwikkeld, waarin de fundamentele begrippen van waterstof en het werkingsprincipe van een brandstofcel worden behandeld en waarmee de student veilig kan experimenteren.

Ook voor bedrijven
De demobus richt zich primair richt op het onderwijs, en is inmiddels al volgeboekt. Maar ook voor bedrijven die stappen maken in waterstof, kunnen de trainingssystemen zeer relevant zijn.

Heeft u interesse in een demo? Neem dan contact op met Pim Opraus popraus@duurzaamheidsfabriek.nl. Wij zullen dit dan met de leverancier verder organiseren.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry