Share:

Nieuws

Backstage in de Duurzaamheidsfabriek

Doordeweeks is de Duurzaamheidsfabriek een drukke bedoening vol met studenten en bedrijven die samen werken aan innovaties. Tijdens het Weekend van de Wetenschap openen we op zaterdag 5 oktober onze deuren voor bezoekers van alle leeftijden.

Techniek is leuk! Vooral ook omdat er steeds iets nieuws te beleven valt. In de Duurzaamheidsfabriek is dat goed te zien én zelf te ervaren. Er zijn allerlei hypermoderne technische installaties, zoals 3D-printers, industriële robots, lasersnijders en lassimulatoren met Augmented Reality.

Geen idee wat je je daarbij moet voorstellen? Kom dan zeker even kijken! Weet je het wel? Kom dan vooral ook even zelf proberen! Tijdens het Weekend van de Wetenschap zetten we de deur open voor nieuwsgierige geesten, slimme knutselaars en iedereen die ná het weekend iets leuks te vertellen wil hebben op school of op het werk. Er zijn doorlopende activiteiten op het gebied van 3D-printen, robotica, solarbootjes, en ‘mixed reality’.

De Duurzaamheidsfabriek is geopend op zaterdag 5 oktober van 10:00 tot 16:00 uur. Inschrijven vooraf is niet nodig, je bent de hele dag door welkom.

Share:

© Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry