Share:

Agenda

Workshop Vitaal Leiderschap

Haal meer je talenten en die van je team voor een vitale en inclusieve organisatie.
Vitaal leiderschap is essentieel om als werkgever mensen aan je te binden en ze voor de organisatie te behouden. Maar hoe geef je vorm aan dat vitaal leiderschap? In deze gratis workshop neemt Ludwig Antonissen, alias de “breinpiloot’ je mee op een breinreis. Hoe benut je je eigen brein optimaal en hoe ga je slim om met de verschillende denkvoorkeuren in je team, zodat er energie ontstaat in plaats van weglekt?

Inhoud van de workshop
Tijdens de ‘breinreis’ kun je zelf ervaren hoe je je brein optimaal benut en meer cadans creëert in je team. Ludwig werkt met de methodiek van Whole Brain® Thinking die verschillen in denken vertaalt naar een eenduidige taal. Dit vergroot het adaptief vermogen en de effectiviteit van samenwerken. Daarnaast is er ook aandacht voor Vitalogie en een quickview naar de Vitaliteitsschijf van 5. De workshop is een combinatie van innovatieve communicatietechnieken, storytelling en entertainment. En reis waarvan je gegarandeerd thuiskomt met nieuwe energie en inzichten.

De workshop is een combinatie van innovatieve communicatietechnieken, storytelling en entertainment. En reis waarvan je gegarandeerd thuiskomt met nieuwe energie en inzichten.

Locatie
I_lab, Mollenburgseweg 82 in Gorinchem

Tijd
13.00-16.00

AANMELDEN

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry