Share:

Agenda

Workshop “Kick-start je innovatie met hulp van AI”

In één ochtend een krachtige innovatie-opdracht opstellen? In onze interactieve workshop “Kick-start je innovatie met hulp van AI!” ga je aan de slag gaat met AI-tools zoals ChatGPT om vage ideeën over innovatie in jouw organisatie naar concrete kansrichtingen. Het resultaat is een kant-en-klare Powerpoint-presentatie met concrete innovatieopdrachten en inspirerende voorbeelden uit acht bijpassende kansrichtingen. Daarmee heb je een sprekende tool in handen om innovatie in jouw organisatie richting te geven en te versnellen!

🚀 Ben je klaar om de overstap te maken van reactief naar proactief door de kracht van digitalisering en data te benutten?

🔍 Wat kun je verwachten?

  • Interactieve Samenwerking:Werk samen met gelijkgestemde MKB’ers aan een concrete innovatieopdracht.
  • Gebruik van AI-Tools:Leer hoe je AI, zoals ChatGPT, kunt inzetten om snel innovatieopdrachten en kansrichtingen te formuleren.
  • Van Vaag naar Concreet:Start met abstracte ideeën en ga naar huis met een uitgewerkte innovatieopdracht en duidelijke kansrichtingen.
  • Inspirerende Voorbeelden:Laat je inspireren door succesvolle data-oplossingen van andere regionale bedrijven.

🎯 Voor wie, door wie?

Deze workshop is perfect voor 10 vooruitstrevende MKB-bedrijven die actief de toekomst willen vormgeven. Er zijn 3 plaatsen per bedrijf beschikbaar, met voorrang voor bedrijven uit de regio Drechtsteden. De workshop wordt deskundig verzorgd door innovatie-experts van Innovias, Notilyze, in samenwerking met de Duurzaamheidsfabriek en DigitalZH.

📍 Waar & Wanneer?

Locatie:               Duurzaamheidsfabriek
Datum:                vrijdag 21 juni 2024
Tijd:                     08:30u – 11:00u

🌟 Reserveer nu je plek!

Neem kosteloos deel aan deze unieke workshop en maak een vliegende start met innovatie door de kracht van AI te ontdekken. Vertaal jouw data naar een strategisch innovatieplan en versnel jouw pad naar succes.

Aanmelden Workshop "Kick-start je innovatie met hulp van AI”

  • De gegevens die u op dit formulier invult, worden door de Duurzaamheidsfabriek verwerkt om u te kunnen informeren d.m.v. nieuwsuitingen. Uw persoonsgegevens worden opgeslagen tot het moment dat u zich afmeld voor de nieuwsbrief. Dit kan op ieder gewenst moment via een link in de nieuwsbrief. Passende technische en organisatorische maatregelen zijn genomen, zodat de beveiliging van uw persoonsgegevens gewaarborgd is; De Duurzaamheidsfabriek geeft geen persoonsgegevens door aan andere partijen, tenzij dit nodig is voor uitvoering van de doeleinden waarvoor ze zijn verstrekt. Meer informatie lees je in onze privacyreglement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry