Share:

Agenda

TechnoHub Dag 17 januari 2024

In de TechnoHub Smart Delta bundelen toonaangevende regionale bedrijven, ROC Da Vinci College en Dordrecht Academy vanuit de Duurzaamheidsfabriek kennis op het gebied van energietransitie, data analytics, digitalisering, robotisering en virtualisering.

Op woensdag 17 januari 2024 organiseren we weer een TechnoHub Dag.
Je bent hiervoor van harte uitgenodigd!

TechnoHub Dag!

Tijdens de TechnoHub Dag op woensdag 17 januari brengen we studenten, docenten en bedrijfsleven bij elkaar voor wederzijdse ontmoeting en inspiratie. Deze ochtend presenteren mbo en hbo studenten de oogst aan mooie onderwijsprojecten waaraan zij, samen met begeleiders uit het bedrijfsleven, de afgelopen maanden hebben gewerkt. Maar er is veel meer te beleven deze dag, want we starten met een ruime blik gericht op het jaar 2030.

Sandra Pellegrom, Nationale Coördinator van Sustainable Development Goals (SDG) Nederland, neemt ons namelijk tijdens deze TechnoHub Dag mee in de 17 wereldwijd door te voeren Sustainable Development Goals en maakt ons deelgenoot van de stappen die al gezet worden richting een wereld met meer welvaart en minder ongelijkheid. Een wereld waarin we samenwerken om biodiversiteit en klimaat te beschermen. Om ons voor te bereiden op die wereld hebben we in ieder geval techniek, innovatie, onderwijs en elkaar nodig. In de aansluitende interactieve workshops laten we zien waar wij in de Drechtsteden al mee bezig zijn.

Kortom, ben je benieuwd naar de resultaten van de studieprojecten uit onze Mackathon en AD-trajecten van dit jaar? Wil je meer weten over samenwerking met mbo en hbo opleidingen? Of ben je geïnteresseerd om met studenten in contact te komen en te netwerken? Meld je aan en kom langs op de TechnoHub Dag!

AANMELDEN >>

Volledig programma:  

08.30 – 09.00    Inloop​
09.00 – 10.00  Opening door Sandra Pellegrom Nationale SDG coördinator
10.00 – 10.15    Korte pauze​
10.15 – 11.00    Workshops voor studenten en bedrijven​
11.00 – 11:15    Korte pauze
11.15 – 12.30   Projectdemonstraties
12.30 – 13.30    Netwerklunch voor studenten en bedrijven

Workshops

Je kunt kiezen uit één van deze workshops: 

Predictive maintenance met machine learning door Wiek Wijnands van Kensan
Toepassing van Virtual Reality in de (maritieme) maakindustrie door Adrian Butnaru en Peter Vogelaar van het Maritiem Techplatform
De ontwikkeling van verbrandingsmotoren op waterstof door Gerrit Kadijk van PPS Green Engine Technology
Energietransitie in de gebouwde omgeving door partners van PPS SCALE
Samenwerking met beroepsonderwijs. Wat zijn de mogelijkheden? door Michel Pipping en Sjaco Kaan van Da Vinci College en Dordrecht Academy

AANMELDEN >>

Heb je vragen over deze dag?

Neem contact op met Timon Jongkind via 06-39268951 of timonjongkind@davinci.nl

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry