Share:

Agenda

Spotlights On: LEREN, WERKEN EN INNOVEREN in de Energietransitie

Met een inspirerend programma zetten we, samen met de Smart Delta Drechtsteden de spotlights op het actuele thema energietransitie. Ontdek wat er aan innovatiefs gebeurt in en om de Duurzaamheidsfabriek rond de Energietransitie. Daarbij zoomen we ook in op het belang van innoveren en innovatief onderwijs en de samenwerking met het bedrijfsleven als basis van een duurzame, toekomstgerichte arbeidsmarkt.

De volgende sprekers nemen je mee in de ontwikkelingen:

  • Marsha Wagner – Directeur Topsector Energie vertelt over de ontwikkelingen in de energie sector en de koppeling met Human Capital
  • Joey Reedijk Programmamanager Energietransitie Drechtsteden geeft een toelichting op de ontwikkelingen in de Drechtsteden)
  • Ricardo Wervenbos – Directeur van Hyvolt vertelt over de succesvolle aanpak van zijn bedrijf dat onder meer accucontainers maakt van gerecyclede fietsaccu’s, actief is op het gebied van energiemanagement en duurzaamheidscertificaten, waterstof en de ontwikkeling en exploitatie van ev laadpalen

Na het plenaire gedeelte is het mogelijk een rondleiding te krijgen door de Duurzaamheidsfabriek.

Locatie:             Duurzaamheidsfabriek
Tijd:                     18:15 – 20:00 uur

AANMELDEN

Opening Digital Mainport Lab
Voorafgaand aan het event vindt de de digitale opening van het ‘Digital Mainport Lab’ plaats op de 2de verdieping van de Duurzaamheidsfabriek om 18:00 uur. Deze opening is zowel fysiek als digitaal bij te wonen. Meer informatie hierover vind je op https://smartdeltadrechtsteden-innovatie.nl.

 

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry