Share:

Agenda

Slotevent Grenzeloos Biobased Onderwijs

Fossiele grondstoffen behoren tot het verleden en biogebaseerde grondstoffen vormen een mooi alternatief. Sneller gezegd dan gedaan, maar hoe komen we tot die transitie? Welke innovaties kunnen het bedrijfsleven een boost geven in de richting van de biobased economy? Hoe kan je de komende generatie hiervoor klaar stomen?

Met een mix aan expertise en ervaringen willen we je op 10 oktober inspireren op het vlak van meer biobased in je onderneming, je les of project. Hiervoor brengen we het netwerk bij elkaar van onderzoekers, ondernemers, onderwijs en overheid en nemen we je mee in wat we hebben ontwikkeld. Inspiratie, verdieping en netwerken staan centraal in een afwisselend programma met boeiende sprekers en een biobased circuit waar je o.a. kennis kunt maken met de ontwikkelaars van de biobased onderwijsprogramma’s, de projectpartners, het Biobuilderspel en het biobased kennisplatform.

Project Grenzeloos Biobased Onderwijs is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen – Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry