Maritime Industry

Share:

Agenda

Kennissessie en innovatietafel Maritime Industry

HOE VERTAAL JE DATA NAAR WAARDE VOOR JE MARITIEME BUSINESS?
Data is erg belangrijk, daar is iedereen inmiddels wel van doordrongen, ook in de maritieme industrie. Maar hebben we met elkaar voldoende scherp wat de impact van data is? En hoe fundamenteel data de markt aan het veranderen is? Graag nodigen we u uit om met ons hierover van gedachten te wisselen bij de Innovatietafel “Data voor de maritieme business”. We organiseren deze innovatietafel in het kader van het kennisprogramma van Maritime Industry, op dinsdagavond 28 mei om 19.00 uur in de Evenementenhal in Gorinchem.

Innovatietafel
Bij de Innovatietafel gaan we met elkaar in gesprek over de individuele en gedeelde uitdagingen, raakvlakken en kansen. Het
voor deze innovatietafel komt voor uit het project Data Value Drechtsteden, en wordt gefaciliteerd door Werkgevers Drechtsteden en de Duurzaamheidsfabriek. Het idee achter de innovatietafel is dat we gezamenlijk stappen vooruit kunnen maken.

Kennissessie

Voorafgaand aan de innovatietafel hebben we om 18.30 uur een interessante kennissessie georganiseerd over het onderwerp. Schepen en installaties zijn tegenwoordig bijna standaard voorzien van allerlei sensoren. Je kunt die data gebruiken om antwoord te krijgen op concrete vragen, bijvoorbeeld over brandstofverbruik, onderhoud of verstoringen. Maar er kan veel meer! Wiek Wijnands, directeur van Kensan BV, is expert op het gebied van Industrial Analytics en neemt ons mee in hoe data je ook kan helpen aan nieuwe informatie en inzichten die kan helpen processen en producten verder te optimaliseren en zelfs nieuwe diensten te ontwikkelen.

Graag tot ziens!

Datum Dinsdag 28 mei 2024
Tijd Kennissessie 18.30 uur
  Innovatietafel 19.00 uur
Locatie Evenementenhal Gorinchem

Aanmelden
We zien uw deelname aan de innovatietafel graag bevestigd via een mail aan info@duurzaamheidsfabriek.nl. De kennissessies zijn vrije inloop. De toegang tot Maritime Industry is gratis. U kunt uw ticket(s) bestellen op www.maritime-industry.nl onder vermelding van code OT1992.

 

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry