Share:

Agenda

Executive breakfast Digital Twin

Als manager in de food-, proces- of metaalsector, bent u altijd op zoek naar procesoptimalisatie. Digital Twin, een computermodel van uw productiesysteem, kan  daarbij helpen. Tijdens een ontbijtsessie op 5 of 9 november biedt de Technohub Smart Metrology and Manufacturing u hierover graag wat ‘food for thought’. We ontmoeten u graag in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Procesoptimalisatie
Worstelt u met een of meer van de volgende problemen; onrealistische productieschema’s, ongepland overwerk, gebrek aan (tussen)opslag ruimte en of productie capaciteit? Tijdens dit ontbijt leert u hoe een digital twin van uw productiesysteem helpt bij het oplossen van deze problemen en tegelijkertijd resulteert in meer winst!

Digital Twin
Een Digital Twin van uw productie systeem is een computermodel dat een live dataverbinding heeft met uw fabriek. Hierdoor kan het model realistische productieplannen maken, de toekomst voorspellen, en uw medewerkers assisteren bij het nemen van beslissingen over orders, machine-allocatie, prioriteit, onderhoud en investeringen.

Hoewel de inzet van Digital Twins voordelen biedt voor ieder type productiesysteem, biedt het vooral voordelen voor de food-, proces- & metaaisector, omdat deze zich kenmerken door complexe productie-omgevingen met een groot aantal verschillende onderdelen, zoals tanks, pijpleidingen, kranen, mixers, pasteuriseermachines, CIP enz.

Voor wie?
Managers in de food-, proces-, en metaalindustrie.

Praktische info
Het Executive Breakfast vindt plaats in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht en wordt inhoudelijk voorbereid door Technohub-partner Systems Navigator.

Datum:                5 en 9 november 2021
                                (maak uw keuze op het aanmeldformulier)

Tijd:                      08.00-09.00 uur

Locatie:               Duurzaamheidsfabriek
                                leerparkpromenade 50
                                3312KW  Dordrecht

Aanmelden

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry