Share:

Agenda

Carrousel Slimme Technologie

Wil jij weten hoe technologie jouw producten of processen verder kan verbeteren? En wil je dit zelf eens ervaren? Kom dan op donderdagmiddag 11 november naar de Duurzaamheidsfabriek. Tijdens de Technohub Carrousel Slimme Technologie maak je kennis met verschillende toepassingen van slimme technologie. In de verschillende workshops kun je zélf aan de slag, onder begeleiding van experts. We sluiten deze inspirerende middag af met een borrel.

Slim Meten
Met behulp van de XCaliber Flow Loop ga je aan de slag met het doormeten, analyseren en oplossen van verstoringen. In de workshop maak je  zo kennis met de rol van de proces operator. Je leert hoe je een installatie kunt bedienen en aanpassingen kunt doen.

Slim Lassen
In deze workshop staat het lassen centraal. Je kunt hier zelf je las-skills testen met behulp van Augmented Reality (AR) lassen. Met deze installatie kun je op een veilige manier leren hoe je moet lassen, of als ervaren lasser je skills verder verbeteren. Daarnaast kun je kennismaken met de lasrobot en hoe je deze kunt programmeren.

Robot besturing
Op het ‘Besturingsplein’ maak je kennis met de aansturing van robots. Je leert verschillende toepassingen kennen en hoe je de robots (Industriële robots en Cobots) kunt programmeren.

Sensortechnologie
Tijdens deze workshop in het Smart Lab maak je kennis met verschillende type sensoren. Ook leer je hoe je deze met microcontrollers kunt aansturen, bijvoorbeeld met behulp van een Arduino.

AANMELDEN

Praktische info:

Datum:  11 november 2021
Tijd:    14.00 – 17.00 uur
Locatie:    Duurzaamheidsfabriek
Leerparkpromenade 50
3312KW Dordrecht

Meer info: technohub@duurzaamheidsfabriek.nl

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry