Share:

Agenda

Alles over automatiseren met cobots!

Op vrijdagmiddag 10 september van 14.00-17.00 uur organiseert de TechnoHUB weer een nieuwe inspirerende middag waarin u deze keer nader kennismaakt met cobots. Deze inspiratiemiddag vindt plaats bij TechnoHUB-partner VWCO, een divisie van Valk Welding in Alblasserdam. In hun demonstratie-/trainingscentrum kunt u zelf ervaren hoe toegankelijk cobot-technologie is en hoe cobots u kunnen ondersteunen bij uw automatiseringsvraagstukken

Cobots zijn ‘collaboratieve robots’, die geschikt zijn om samen met mensen zij aan zij te werken. Cobots vormen een betaalbare en laagdrempelige oplossing om in vele sectoren processen te automatiseren en medewerkers te ondersteunen bij repeterende werkzaamheden. Ze zijn klein van stuk, inzetbaar op verschillende plekken en in staat om diverse taken te vervullen. Zo kan een cobot onder meer ingezet worden voor verpakken, assembleren, laden en lossen, schroeven, lijmen, polijsten, palletiseren, testen en het uitvoeren van inspecties.

Loopt u in de doorontwikkeling van uw onderneming aan tegen zaken op het gebied van automatisering? Al deze vragen kunnen tijdens deze middag besproken worden. Experts van VWCO delen graag hun kennis met u. Valk Welding heeft al vele bedrijven geholpen hun (las)productie te automatiseren. Daarbij richt de divisie VWCO zich volledig op het automatiseren van productieprocessen met behulp van de cobot.

Aanmelden:  Stuur een mail via technohub@duurzaamheidsfabriek.nl
Datum:   10 september 2021
Tijd:  14.00-17.00 (vrije inloop)
Locatie:   Staalindustrieweg 15, Alblasserdam   

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry