Share:

Nieuws

Afscheid en nieuwe gezichten

Gisteren, op 24 februari, namen we als team van de Duurzaamheidsfabriek afscheid van Kees Zwartbol. Na een dienstverband van 25 jaar bij het ROC Da Vinci College, gaat Kees genieten van zijn pensioen. De afgelopen twee jaar was hij als gastheer een vertrouwd gezicht voor bezoekers en huurders. Kees zorgde ervoor dat alles op rolletjes liep. Voor ons als collega’s was hij een zorgzame, betrouwbare, uiterst professionele en gezellige collega. We gaan Kees enorm missen!

Tegelijk gaat ook in de Duurzaamheidsfabriek het gezegde op dat ieder einde ook een nieuw begin is. Kees wordt opgevolgd door Merle van Tol. Daarnaast zijn er nog twee nieuwe gezichten: Leonie de Haan is een Young Digital en komt ons team de komende maanden versterken op het gebied van content management. Aaron Heijboer doet zijn onderzoekstage in de Duurzaamheidsfabriek. We zijn blij met de expertise en dynamiek die deze nieuwe (tijdelijke) teamleden met zich meebrengen. Ze stellen zich graag even aan je voor.

Mijn Naam is Merle van Tol. Ik ben 22 jaar en een oud student van het Da Vinci College.
Collega Kees Zwartbol geeft het stokje aan mij over als Hospitality Medewerker. Ik kijk uit naar het werken bij de Duurzaamheidsfabriek!

Hoi! Ik ben Leonie. Halverwege februari ben ik gestart bij de Duurzaamheidsfabriek. Vanuit The Young Digitals ga ik hier de komende maanden aan de slag als digital marketeer. Ik heb veel zin om content te creëren voor deze interessante plek!

Mijn naam is Aaron, ik ben 25 jaar oud. Ik doe mijn afstudeeropdracht van de opleiding Commerciële Economie namens de Duurzaamheidsfabriek. Voor mijn opdracht werk ik aan de governance binnen de toekomstige campusorganisatie op het Leerpark en ga ik kijken naar alternatieve geldstromen. Dit alles om de werkprocessen te verbeteren en de Duurzaamheidsfabriek naar het volgende niveau te brengen.

Share:

© Copyright 2024 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry