Share:

Kennis & Innovatie

Projecten

VSS Detecta

Studenten van het Da Vinci College en de Hogeschool Rotterdam hebben in samenwerking met het LeXlab een prototype van een valpreventiesysteem ontwikkeld, in opdracht van de Verkerk Groep uit Zwijndrecht. De Verkerk Groep was zo tevreden met dit prototype dat ze heeft besloten het product, de VSS Detecta, daadwerkelijk op de  markt te brengen.

vssetecta


Multifunctioneel schip Otter

De opdracht van opdrachtgever Stichting Steunfonds Bundung Vocational Trainings Institute luidde: ontwerp een duurzaam binnenvaartsschip dat de inheemse dorpen langs de rivieren Coppename en Wayambo in Suriname goed kan bereiken én dat geschikt is voor vervoer van passagiers en goederen.
Studenten van het da Vinci College, Hogeschool Rotterdam en de STC-Group zijn met deelprojecten van de opdracht aan de slag gegaan. Deze samenwerking heeft een innovatief ontwerp opgeleverd.

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek is ingericht voor kennisdeling en ontmoeting. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Het is een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, met volop inspiratie voor uw eigen organisatie. Er is ruimte voor bijeenkomsten van 2-250 personen. Ook zijn op deze verdieping verschillende start-ups gevestigd en is er een koffiebar.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry