Share:

Kennis & Innovatie

Ervaringen

“Iedereen heeft in het begin wel aan elkaar moeten wennen. Bedrijven keken vaak niet verder dan een stage of afstudeerproject. En scholen waren niet gewend om actuele projecten vanuit het bedrijfsleven in het leerplan van studenten in te passen. Het was soms best lastig om samen tot een zinvolle samenwerking te komen. Maar het is wel gelukt!”

 

Rein Meester – over project PMI

“Je ziet dat leerlingen gemotiveerd zijn. Ze zijn echt geboeid door hun werk, omdat ze een volwaardig product kunnen maken. Ze hoeven geen saaie theorie uit een boekje te leren. Studenten komen zelf met oplossingen. Zoals bij de laadklep van het schip. De opdrachtgever had de breedte aangegeven. Na berekeningen van studenten bleek die niet te kloppen.”

 

Marleen Michielsen – over project PMI

 

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek is ingericht voor kennisdeling en ontmoeting. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Het is een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, met volop inspiratie voor uw eigen organisatie. Er is ruimte voor bijeenkomsten van 2-250 personen. Ook zijn op deze verdieping verschillende start-ups gevestigd en is er een koffiebar.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry