Share:

Kennis & Innovatie

Ervaringen

“Iedereen heeft in het begin wel aan elkaar moeten wennen. Bedrijven keken vaak niet verder dan een stage of afstudeerproject. En scholen waren niet gewend om actuele projecten vanuit het bedrijfsleven in het leerplan van studenten in te passen. Het was soms best lastig om samen tot een zinvolle samenwerking te komen. Maar het is wel gelukt!”

 

Rein Meester – directeur Duurzaamheidsfabriek over project PMI

“Je ziet dat leerlingen gemotiveerd zijn. Ze zijn echt geboeid door hun werk, omdat ze een volwaardig product kunnen maken. Ze hoeven geen saaie theorie uit een boekje te leren. Studenten komen zelf met oplossingen. Zoals bij de laadklep van het schip. De opdrachtgever had de breedte aangegeven. Na berekeningen van studenten bleek die niet te kloppen.”

 

Marleen Michielsen – domeinleider Technologie Da Vinci College over project PMI

 

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek– gericht op kennisdeling en ontmoeting – kent een duurzame inrichting, gebaseerd op de principes van de circulaire economie. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, volop inspiratie voor uw eigen organisatie.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry