Share:

Kennis & Innovatie

Kennis & Innovatie

In de Duurzaamheidsfabriek krijgt een leven lang leren inhoud: van onderwijs in jonge jaren tot bij-, na- en omscholing gedurende de gehele loopbaan. Het (regionale) bedrijfsleven is nauw betrokken bij het onderwijs in de fabriek en verzorgt de opdrachten waaraan geleerd en gewerkt wordt. De Duurzaamheidsfabriek versterkt hiermee de concurrentiepositie van het regionaal bedrijfsleven en helpt het bedrijfsleven te blijven innoveren. De fabriek is ook thuisbasis van de Centra voor Innovatief Vakmanschap maritiem en energie waarin onderwijs en bedrijfsleven samenwerken.

Share:

Algemeen

Algemene informatie over kennis en innovatie binnen de Duurzaamheidsfabriek

> Lees meer

Innovatie

De Duurzaamheidsfabriek is een podium voor innovatie

> Lees meer

Onderwijs

In de Duurzaamheidsfabriek komen diverse onderwijsvormen samen. Studenten van de Technische Universiteit en het HBO werken samen met MBO-leerlingen van het ROC Da Vinci.

> Lees meer

Samenwerken

De interactie tussen bedrijfsleven en onderwijs is cruciaal

> Lees meer

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek is ingericht voor kennisdeling en ontmoeting. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Het is een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, met volop inspiratie voor uw eigen organisatie. Er is ruimte voor bijeenkomsten van 2-250 personen. Ook zijn op deze verdieping verschillende start-ups gevestigd en is er een koffiebar.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry