Duurzaamheidsfabriek Dordrecht Routebescrhijving

Share:

Nieuws

Handelsdelegatie Kameroen bezoekt congres Duurzaamheidsfabriek

Op donderdag 28 mei 2015 om 14.00 uur ontvangt burgemeester drs. A.A.M. Brok een handelsdelegatie uit Kameroen. De handelsdelegatie bestaat uit ruim 20 bedrijven uit Kameroen die diverse agrarische en maritieme bedrijven in Nederland bezoeken. De handelsdelegatie bezoekt ook de Drechtsteden en zal aanwezig zijn bij het congres Aerospace meets maritime in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

Vanwege de Stedenbandrelatie tussen Bamenda in Kameroen en Dordrecht biedt burgemeester Brok de bedrijven een officiële ontvangst aan in het Stadhuis. Hierbij zijn de Stichting Dordrecht-Bamenda en de adoptiefracties van de stedenband met Bamenda vanuit de gemeenteraad uitgenodigd (GroenLinks en SGP/CU).

De organisatie van het handelsbezoek is in handen van the Netherlands African Business Council (NABC) in samenwerking met de Ambassade van Kameroen in Nederland en het Nederlandse Consulaat in Kameroen. De NABC organiseert onder andere handelsmissies van en naar Afrika.

Tijdens het congres in de Duurzaamheidsfabriek tonen verschillende bedrijven zich op een bedrijvenmarkt. De gemeente Papendrecht heeft eerder een congres georganiseerd over innovatieve producten en diensten in de maritieme en luchtvaartbouw Dit congres is een vervolg daarop.
Daarnaast kunnen de Kameroense bedrijven kennis maken met het duurzaamheidsconcept dat in de Duurzaamheidsfabriek getoond wordt.

De Kameroense bedrijven zullen verder onder andere een bezoek brengen aan Royal IHC, Vlisco in Helmond en business-to business-meetings hebben in Den Haag.

Share:

© Copyright 2022 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry