Share:

Bedrijven

Ruimte huren

Vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken op een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid. De Duurzaamheidsfabriek heeft een aparte verdieping voor kennisdeling en ontmoeting, die geheel is ingericht volgens de principes van de circulaire economie. De inrichting is niet aangeschaft, er is voor tien jaar letterlijk gebruik gekocht: zoals o.a. lichturen bij Philips, zituren bij Steelcase en loopuren bij Desso. Het is een uitstekende en inspirerende locatie voor een brainstorm-middag, een vergadering, seminar of een netwerkborrel. Ospitalita kan een uitgebreide catering verzorgen.

 

Contact
Wilt u een vergaderruimte reserveren of meer weten over de mogelijkheden en voorwaarden? Neem contact op via telefoonnummer 078 657 21 17 of e-mail info@duurzaamheidsfabriek.nl.

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek– gericht op kennisdeling en ontmoeting – kent een duurzame inrichting, gebaseerd op de principes van de circulaire economie. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, volop inspiratie voor uw eigen organisatie.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry