Share:

Bedrijven

Ervaringen

Ervaringen van bedrijven in de samenwerking met de Duurzaamheidsfabriek.

“Het is belangrijk om onderwijs en praktijk op elkaar aan te laten sluiten, maar meedoen in de Duurzaamheidsfabriek biedt nog meer voordelen. Dit is een uitgelezen plek voor bijscholing van ons personeel. Op de echte werkplek testen is te gevaarlijk. Ik laat medewerkers vanuit de hele wereld overkomen om hier te oefenen. Echt een geweldige kans!”

 

Andre Boer – directeur van KROHNE Altometer (XCaliber)

 

“We hebben in de Duurzaamheidsfabriek een lasrobot neergezet. We wilden ons bewust regionaal presenteren, want we konden weinig mensen krijgen. We waren niet bekend in deze regio. Binnen de Duurzaamheidsfabriek zijn er veel samenwerkingsverbanden en krijgen ook studenten de mogelijkheid kennis te maken met de lasrobot.”

 

Remco Valk – directeur Valk Welding

Share:

Ruimte huren in de
Duurzaamheidsfabriek

De vierde verdieping van de Duurzaamheidsfabriek– gericht op kennisdeling en ontmoeting – kent een duurzame inrichting, gebaseerd op de principes van de circulaire economie. Op deze verdieping kunt u vergaderen, brainstormen, ontmoeten, inspireren, eten & drinken. Een creatieve broedplaats voor innovatie & duurzaamheid, volop inspiratie voor uw eigen organisatie.

> Bekijk de mogelijkheden

© Copyright 2019 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry