Share:

Nieuws

Young Professionals Drechtsteden

Op donderdag 13 september daagt Jort Kelder in de Duurzaamheidsfabriek de Young Professionals van Fokker, Damen, Boskalis, Heerema uit om de resultaten te laten zien van de challenges waaraan zij de afgelopen maanden gewerkt hebben. Van 15.30 tot 19.00 wordt u meegenomen in een energiek programma vol innovaties.

In een unieke samenwerking, zetten Fokker Technologies (onderdeel van GKN Aerospace), Damen Shipyards Group, Koninklijke Boskalis Westminster en Heerema Fabrication Group hun young professionals in om hun innovatiekracht te bundelen ten goede van maatschappelijke doelen in de Drechtsteden, de regio waar deze bedrijven zijn gevestigd. De bedrijven hebben dit in april 2018 vastgelegd in een samenwerkingsovereenkomst, geïnitieerd door de Economic Development Board (EDB) van de Drechtsteden. Het project is er ook op gericht om young professionals bij elkaar te brengen, om daarmee meer talent voor de regio te kunnen aantrekken en behouden.

Tijdens het event gaat Jort Kelder in gesprek met de Young Professionals en doen drie generaties Fokker van jong tot oud(er) een boekje open over wat zij uit dit project halen. Ruben Lenten, de meest gedurfde en radicale kitesurfer ter wereld, maakt de link tussen topsport en bedrijven met topprestaties in de regio Drechtsteden. Aansluitend is er vanaf 18.00 de EDB- innovatiemarkt, waar bedrijven en start-ups de spectaculairste innovaties van de regio laten zien.

 

Aanmelden via:

Young Professionals Event

Share:

© Copyright 2018 - Alle rechten voorbehouden

Member of IASP Urgenda Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling van de Europese Unie Smart Industry